Kausisäilytys


Voimme säilyttää renkaasi kausien läpi oikeaoppisesti etteivät niiden kunto heikkene käytön ulkopuolella esimerkiksi ilmansaasteista ja UV-säteilystä. Myös pesemme renkaasi aina ennen säilytystä.


Varaa aika ny​​​​t
Kausisäilytys

Pidämme renkaat oikeaoppisesti turvassa ilmansaasteilta ja auringolta


  ​Pesemme renkaat ennen säilytystä


  ​Saat ne heti käyttöösi hyväkuntoisina, kun niitä tarvitset


Renkaiden vaihto kauden vaihtuessa

Suomessa renkaat kuuluu vaihtaa niin lain kuin kaudenkin puitteissa. Ei siis kannata jättää renkaiden vaihtoa liian myöhään ja näin vältät tarpeettomalta stressiltä ja kauden aiheuttamilta ajamisen vaikeuksilta.

 Hyvä tietää

Renkaiden oikeaoppinen säilytys on keskeistä niiden suorituskyvyn ja kestävyyden kannalta. Tärkeimmät näkökohdat ovat viileä, kuiva ja pimeä säilytystila sekä renkaiden pystyasennossa pitäminen. Lisäksi renkaiden tulisi olla puhtaita ja kuivia estääkseen vaurioita. Tällä varmistetaan, että renkaat säilyvät hyväkuntoisina ja valmiina käyttöön seuraavalla kaudella.

Kausisäilytyksen käytön helppous

Voit soittaa tai käyttää verkkoajanvarausta ja me olemme valmiina vaihtamaan, pesemään ja säilömään ne oikeaoppisesti säästäen tilaa, vaivaa ja huolia.

Kausisäilytyksen ohella voimme tarkastaa renkaidesi kunnon, ilmoittaa mikäli ne olisi hyvä vaihtaa, tasapainottaa ja korjauttaa renkaasi.

Tarvitset renkaiden kausisäilytystä ?

Voit varata meiltä ajan kausisäilytykseen ihan muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt