Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot


Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot eri rahoituspalveluita, jotta voit maksaa huollon tai korjauksen sinulle sopivalla tavalla. 

Monipuoliset rahoitus-vaihtoehdot


Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot eri rahoituspalveluita, jotta voit maksaa huollon tai korjauksen sinulle sopivalla tavalla. 

Rahoitus

Tarjoamme rahoituspalveluita, jotta voit maksaa huollon tai korjauksen sinulle sopivalla tavalla. Alta löydät eri rahoitusvaihtoehtomme.

Hakiessasi luottoa liikkeessä, tarkistamme henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.

Resurs Bank lasku ja osamaksu 

Resurs Bank tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi helposti ja joustavasti laskulla. Sinulla on jopa 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa käytössäsi. Saat laskun ostoa seuraavana kuukautena. 

Maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon mukaan. 

Saatavilla kaikissa toimipisteissämme

Lue lisää Resurs Bank laskusta ja osamaksusta.


Innovoice lasku

Innovoice tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. 

Kun valitset maksutavaksi laskun saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.

Saatavilla toimipisteissä Espoo Finnoo ja Helsinki Konala

Lue lisää Innovoicen verkkosivuilta.


Svea lasku ja yrityslasku 

Svean maksutavoilla voit vastaanottaa tilauksesi ennen maksamista ja maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai jakaa maksun useampaan erään.

Svean kautta yritys voi saada ostoksensa laskulla, erämaksu ei valitettavasti ole mahdollinen. Yrityksen rating pitää olla hyvä, jotta yritys voi saada laskulla. Myyjä tarkastaa yrityksen luottokelpoisuuden.


Saatavilla kaikissa toimipisteissämme.


Lue lisää Svea laskusta ja yrityslaskusta

Pääkohdat

 Joustavat maksuvaihtoehdot


 Räätälöidyt rahoitussuunnitelmat


 Nopea hyväksyntäprosessi

Palvelut