Kolarikorjaamo suorittaa vauriokorjaukset kaikkiin automerkkeihin

Palveluumme kuuluvat kaikki vauriokorjaukset ja maalaustyöt ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo.

Kolarikorjaamo suorittaa vauriokorjaukset kaikkiin automerkkeihin

Palveluumme kuuluvat kaikki vauriokorjaukset ja maalaustyöt ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo.

Saatavilla toimipisteistä

Kolarikorjaamo

Palveluumme kuuluvat kaikki vauriokorjaukset ja maalaustyöt. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo. Käytämme sekä alkuperäisiä varaosia että laadultaan alkuperäistä vastaavia osia, riippuen auton iästä ja korjauskohteesta. Korikorjaamossamme käytetään nykyaikaisia korikorjauslaitteita, joita ovat muun muassa Autorobot-vetolaitteet, hitsaus- ja nelipyöräsuuntauslaitteet.


Viimeinen silaus vaurioiden korjaamiseen annetaan tasokkaassa maalaamossamme. Maalaustyölle myönnämme aina 2 vuoden takuun.

Lasien vaihdot ja korjaukset

Nykypäivän tuulilasi on paljon muutaki kuin vain lasi, käyttämämme Saint-Gobainin lasit ovat laadukkaita ja pitkälle teknisesti kehitettyjä. Niihin on lisätty monia ominaisuuksia jotka lisäävät mukavuutta sekä ajoturvallisuutta ja vahingoittuneen tuulilasin vaihto uuteen on ensisijaisen tärkeää. Olipa sitten tuulilasissa kivenisku tai isompikin särö, hoidamme kaikki lasinvaihdot sekä korjaukset ammattitaidolla.

Pellit ja muovit kuntoon

Olipa kyse sitten muoviosista, peltivaurioista tai pintanaarmuista, autokorjaamomme hoitaa autosi kuntoon nopeasti. Pidämme kunnia-asiana, että valmiin korjauksen viimeistelyn taso on aina korkea.

Vahinkotapauksessa voit tuoda autosi meille, niin tarkastamme vauriot yhdessä. Voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 7.30 - 17.00. Teemme vahinkotarkastuslaskelman vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas-ohjelmalla ja toimitamme sen suoraan vakuutusyhtiöön. Kaskovahingoissa maksat meille ainoastaan omavastuun. Loput laskutamme suoraan vakuutusyhtiöltä.

Lähetämme aina seisonta-aikatodistuksen suoraan vakuutusyhtiöön. Halutessasi saat sen toki myös mukaasi.

Korikorjauksen ajaksi on mahdollista varata sijaisauto. Toimimme myös yhteistyössä autovuokraamojen kanssa. Kysy lisää aikaa varatessasi.

Vahingon sattuessa:

  • Jos olet itse aiheuttaja/kaskovahinko; sinun tarvitsee tehdä vain vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön, me hoidamme loput.
  • Jos vastapuoli on aiheuttaja/liikennevahinko; kirjaa ylös vastapuolen tiedot (rekisterinumero, kuskin tiedot, vahinkopäivä ja -paikka). Epäselvissä tapauksissa kannattaa pyytää paikalle poliisi. Tämän jälkeen voit tuoda autosi meille - edellä mainitut vastapuolen tiedot mukanasi - ja me hoidamme loput.
  • Ilkivalta- ja varkausvahingot; tee ensin rikosilmoitus poliisille, tee myös vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja lähetä sinne liitteenä kopio rikosilmoituksesta.

Auton maalaus

Das Auto Huollon automaalaamon palveluihin kuuluvat myös kaikki maalaustyöt. Toimimme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Henkilöstömme hallitsee uusimmatkin välineet ja tekniikat. Lue lisää!

Kolarikorjaamon palvelut lyhyesti

 Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama


 Käytämme laadukkaita varaosia


 Teemme korjaukset ammattiaidolla


 Myönnämme maalauksille 2 vuoden takuun

Palvelut