Automaalaamo Helsinki


Das Auto Huollon kokeneet ammattihenkilökunta toteuttavat asiakkaan haastavatkin projektit monipuolisessa automaalaamossamme.

Das Autohuollon AutomaalaamoHelsinki

Pätevä henkilökuntamme tuntee hyvin automaalauksen uusimmat maalaustekniikat ja heillä on käytössään asiaan parhaiten soveltuvat työvälineet. Maalausuunit mukaan lukien kaikki käytössämme olevat työkalut sekä maalit ja ruiskut ovat autoalan korkeimpien standardien mukaiset.


Meillä on vankka luottamus henkilöstömme ammattitaitoon, joten myönnämme kaikille maalaamossamme tehdyille korjaustöille vuoden takuun. Käytöstämme löytyvät erittäin laadukkaat Colornetin Spies Hecker -maalit. 

Luota ammattilaiseen - tietyissä paikoissa on viisasta säästää, automaalaamo ei ole yksi niistä – teetä automaalaus aina luotetulla ammattilaisella. Tarjoamme sinulle vaivatonta ja ylivertaista maalauspalvelua, sinun tarvitse kantaa huolta työnjäljestä

Hoidamme haastavammatkin maalausprojektit ja kauttamme voit varata sijaisauton maalauksen ajaksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia arkesi sujumisesta. Yhteistyömme kattaa myös useita eri autovuokraamoja – kysy lisää aikaa varatessasi!

Automaalaamo suorittaa kolarimaalaukset laadukkaasti

Autoalan ammattilaisemme suorittavat autosi maalauksen entiselleen laadusta ja työmenetelmistä tinkimättä. Käytössämme olevat ruiskut ja maalit ovat autoalan korkeimpien standardien mukaiset. Kolarimaalauksen teemme aina huolella ja tarkasti, jotta onnistunut lopputulos voidaan taata.

  • Paketti- ja henkilöautojen maalaukset
  • Erilaiset maalivaurioiden korjaukset
  • Ruostekorjaukset
  • Peltikorjaukset
  • Muovikorjaukset
  • Vakuutusyhtiöiden kautta valtuutetut maalaustyöt

Joskus pelti vain rytisee, mutta onneksi yleisimmät autovahingot hoituvat vakuutuksen kautta. Asiakkaitamme ovat niin vakuutusyhtiöt, yksityiset autoilijat kuin yritykset. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen laittamaan autosi maalipinnan kuntoon!

Maalipinnat ja vauriot kuntoon

Olemme osaava ja asiantunteva automaalaamo. Ei haittaa, vaikka autosi maalipinta olisikin ottanut osumaa, me teemme siitä uudenveroisen. Automaalaamo hoitaa myös muovi-, pelti- sekä ruostekorjaukset. Hoidamme kaikki projektit aina kokonaisvaltaisesti pohjatyöstä viimeistelyyn. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse hermoilla työnjäljestä. Osaavilla ammattilaisillamme on takana mitä moninaisimpia maalausprojekteja ja viimeistelty työnjälki on osa ammattiylpeyttämme.

Pääkohdat

 Vuoden takuu korjaustöille


 Colornetin Spies Hecker -maalit


 Vakuutusyhtiöiden hyväksymä

Palvelut