Autohuolto Helsinki


Autohuoltomme Helsingin Konalassa varmistaa autosi toimivuuden – säännöllisin väliajoin huollettu auto toimii moitteettomasti. Voit luottaa autoosi täydellisesti ja pitkätkin matkat taittuvat huoletta.


Das Auto Huolto Helsingin Konalassa on Bosch Car Service autokorjaamo

Das Auto Huolto on erikoistunut Volkswagen konsernin merkkeihin (Audi, VW, Skoda, Seat). Asentajiltamme ja huoltomiehiltämme löytyy vankkaa merkkihuoltokokemusta. Olemme osaava ja luotettava huoltamo, joka tekee niin pienet kuin suuretkin huoltotoimenpiteet.


Kokonaisvaltainen autohuolto Helsingissä

Autohuollossa käytämme alkuperäisosia tai niitä vastaavia laadukkaita varaosia asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja huollamme autot valmistajien huolto-ohjeiden mukaisesti.

Määräaikaishuollot valmistajien ohjeiden mukaisesti

Das Auto Huolto tekee määräaikaishuoltoja kaikkiin automerkkeihin – erityisesti olemme erikoistuneet Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda merkkeihin. Huollamme henkilöautoja ja myös isompia kulkuneuvoja, kuten matkailuautoja. Määräaikaishuolto sisältää kaikki valmistajan määrittämät tarkastukset ja huoltotoimenpiteet, vaihdamme muun muassa moottoriöljyn, öljynsuodattimen sekä raitisilmasuodattimen. Määräaikaishuolto on suositeltavaa suorittaa vähintään 30 000 kilometrin tai kahden vuoden välein, auton iästä riippuen.

Rahoituspalvelulla maksat autohuollon joustavasti

Tarjoamme rahoituspalveluita, jotta voit maksaa autohuollon tai korjauksen sinulle sopivalla tavalla. Tutustu rahoitus-sivulla eri vaihtoehtoihin.

Vuosihuolto kannattaa

Vuosittainen autohuolto suoritetaan mallista ja merkistä riippuen kerran vuodessa tai kerran kahdessa vuodessa. Kuten määräaikaishuolto, myös vuosihuolto tehdään autonvalmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti. Auton säännöllinen perushuolto on tärkeää, jotta autosi pysyy toimivana ja turvallisena Suomen hyvin vaihtelevissa keleissä.

Ilmastointihuolto kolmen vuoden välein

Valmistajasta riippuen auton ilmastointilaite kannattaa huoltaa vähintään kolmen vuoden välein. Korjaukset ja huollot ilmastointilaitteisiin hoituvat ammattitaitoisten asentajiemme käsissä mutkattomasti. Autokorjaamollamme on Tukes-hyväksyntä kylmälaitteiden huolto- ja korjaustöille; kaikilta ilmastointilaitteiden huoltoa ja korjausta suorittavilta asentajiltamme löytyy Tukesin kylmälaitepätevyys.

Vianmäärityksiin meiltä löytyy nykyaikaiset laitteet

Vianmääritykset teemme nykyaikaisilla ja asianmukaisilla testilaitteilla ja meiltä löytyy mm. Bosch KTS vianmäärityslaitteet. Sähkövikoja ratkaistessamme saamme myös tarvittaessa monien eri valmistajien virtapiirikaaviot käyttöömme.

Muista vaihtaa öljyt säännöllisin väliajoin

Auton moottorin kannalta on äärimmäisen tärkeää, että öljyt vaihdetaan säännöllisesti. Kannattaa ehdottomasti pitää huolta, että tarpeeksi tiheä öljynvaihto tulee osaksi auton hoitorutiinia, sillä laiminlyönnit tulevat helposti kalliiksi. Säännöllinen öljyhuolto on elintärkeää niin vanhoille kuin uusillekin autoille. Autohuolto Helsinki vaihtaa autosi öljyt sujuvasti etukäteen tehdyllä ajanvarauksella, voit varata aikasi myös netistä.

Autohuollon palvelut

 Kuulumme Bosch Car Service -ketjuun


 12 nosturia


Palvelut