Autonlasit

Tarjoamme kattavaa ja nopeaa asiantuntijahuoltoa kaikenmerkkisille autoille myös autonlasit kuuluvat valikoimaamme. Käänny meidän puoleen mikäli tarvitset lasin vaihtoa tai muuta huoltoa.


Varaa aika ny​​​​t
Autonlasit

​Pienikin halkeama voi helposti laajentua


  ​Yksi tuulilasin tehtävistä on tukea ilmatyynyä onnettomuuden tapahtuessa


  ​Tuulilasin vaurioituessa kuskin näkökentän edestä on tämä vaihdettava.


Autonlasivaurioissa ripeys on valttia

Pienikin kiveniskemä voi helposti laajeta suureksi halkeamaksi ja tämän takia kannattaa nopeasti käydä korjauttamassa lasi.

 Hyvä tietää

Pienetkin halkeamat voivat helposti laajentua eikä tuulilasi voi kunnolla suorittaa tehtäväänsä korin vakauttamisessa tai ilmatyynyn tukemisessa, jos se ei ole ehjä. Ilmatyynyn aktivoituessa kova paine voi murtaa haljenneen tuulilasin ja näin estää turvatyynyn toiminnan.

Yleinen ohjenuora on, jos vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen ja se on korkeintaan viiden senttimetrin päässä tuulilasin reunasta voidaan se korjata. Tuulilasin rikkoutuessa kuljettajan näkökentän kohdalta korkeintaan 15 senttimetrin päästä ohjauspyörän keskuksesta tulee tuulilasi vaihtaa.

Ilmainen palvelu täyskaskovakuutuksella

Pienet iskemät voi helposti korjata, mutta, jos niitä ei huomioida ne voivat aiheuttaa tärinää johtaen isompaan halkeamaan ja kalliiseen tuulilasinvaihtoon. Kaskovakuutus yleensä kattaa iskemien korjaukset ja joudut maksamaan vain omavastuun. Mikäli uusi tuulilasi on laitettava, veloitetaan vain sovellettava omavastuu, joten kannattaa toimia nopeasti välttääksesi turhia kuluja.

Tarvitseeko autosi lasit huoltoa ja korjausta ?

Voit varata meiltä ajan huoltoon ja korjaukseen ihan muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt