Ilmastointihuolto

Ilomielin palvelemme auton ilmastoinninhuoltamisessa.


Varaa aika ny​​​​t
Säännöllisen ilmastointihuollon edut

​Nauti miellyttävästä lämpötilasta koko   ​reissun ajan


  ​Suodattaa monet haitalliset ilman ​epäpuhtaudet


  ​Vältä ikävät hajut haittaamasta ajamista


Ilmastoinnin huoltaminen pitää autosi sisäilman kunnossa.

Ilmastointi on hyvin tärkeä osa mukavaa ja turvallista ajokokemusta ja onkin epämiellyttävää huomata, kun ilmastointi ei jä

 Hyvä tietää

Ilmastointijärjestelmä toimii kiertämällä jäähdytysainetta ja tämän lisääminen on ilmastointihuollon yksi tärkeimmistä tehtävistä sillä järjestelmästä häviää keskimäärin 8% ainetta vuodessa. Tätä ei myöskään kotona voi suorittaa.
Kun olemme lisänneet jäähdytysainetta on seuraavaksi tärkeää varmistaa kaiken toimivan ongelmitta. Mikäli ilmastointia ei käytä säännöllisesti erityisesti viileällä säällä, voi tiivisteet kuivua ja alkaa vuotaa, mutta meidän ammattilaiset voi laitteillaan ja ammattitaidollaan löytää mahdolliset vuodot ja varmistaa paineiden olevan oikeat. Havaitessamme ongelman voimme ammatillisesti sen korjata ja tavoitteenamme on, että sinulla on kiva jatkaa matkaa hyvällä ilmastoinnilla.

Voimme huoltaa autoasi mihin vuoden aikaan tahansa pätevästi ja huolellisesti uusimmilla laitteilla. Ammattilaisillamme on kokemuksensa tukena laadukkaat tuotteet ja mallikohtaiset huoltotiedot, joilla he voivat tarkistaa kaikki osat asianmukaisesti ja kaikki nesteet sekä suodattimet vaihdetaan ammattitaitoisesti.

Raitisilmasuodattimen vaihto ilmastointihuollossamme

Raitis-ilmasuodattimen tärkeä rooli pitää auton sisäilma puhtaana ja vapaana haitallisista hiukkasista ei toteudu mikäli suodatin on vanha ja tukkeutunut. Tämän takia se tulisi vaihtaa säännöllisin väliajoin vuosittain ilmastointihuollon yhteydessä eikä siitä hyödy vain autolla ajavat vaan erityisesti myös heinänuhaiset ja allergikot.
Ole meihin rohkeasti yhteydessä ennen siitepölykelejä ja voimme tarkastaa ja huoltaa järjestelmänne huippukuntoon, jotta voit ajaa raikkaalla sisäilmalla rauhassa.

Varaa meiltä ilmastointihuolto nyt

Voit varata meiltä ajan ilmastointihuoltoon muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt