Jarrujen huolto ja korjaus

Autonjarrujen on toimittava moitteettomasti jokaisessa tilanteessa ja kaikissa olosuhteissa. Meidän jarruhuolto ja -korjauspalvelut räätälöidään tarpeen mukaan mekaanisille ja hydraulisille jarrujärjestelmille.


Varaa aika ny​​​​t
Jarrujen huolto ja korjaus

​Koulutettu ja kokenut käsittelemään ​          ​mekaanisia ja hydraulisia järjestelmiä


  ​Vaihdamme kuluvat osat


  ​Korkealaatuiset varaosat käytössä


Hydraulisten ja mekaanisten järjestelmien tutkiminen

Bosch Car Servicen palvelut räätälöidään jarrujärjestelmään perustuen ja meihin voit luottaa, että pidämme jarrusi parhaassa mahdollisessa kunnossa kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa.

 Hyvä tietää

Miten usein kuuluisi jarrut huoltaa ?

Jarrupalat toimivat puristamalla jarrupalat kiinni jarrulevyyn aiheuttamalla monien eri osien kulumista ajan myötä ja siksi jarrupalat, -levyt ja -neste kuuluisi vaihtaa aika ajoin. Yleisenä ohjeena jarruneste kuuluisi vaihtaa vähintään kahden vuoden välein. Monet tekevät virheen odottaessaan virheiden ja tehottomuuden merkkejä, mutta suosittelemme tarkastavan jarrut säännöllisesti ennenkuin ongelmia ilmenee niin voit olla aina varma, että jarrut toimivat silloin, kun pitääkin.

Jarrutarkastuksessa mekaanikkomme käyvät huolellisesti jokaisen kuluvan osan kuten jarrupalat, -levyt ja -nesteen. Meillä on erikoislaitteet näitä varten ja mikäli tulokset eivät täytä valmistajan määrittämiä vaatimuksia tulee osa vaihtaa. Jarruneste myös heikkenee iän ja käytön myötä, joten sekin tarkastetaan ja kaikkien toimenpiteiden jälkeen saat yhteenvedon jarrujen kunnosta sekä tarjouksen mahdollisista töistä.

Jarrujen ongelmien havaitseminen voi olla vaikeaa, mutta tässä muutama asia mitä seurata mitkä viittaavat jarrujen ongelmiin.
​- Jarruvalon palaminen kojelaudassa.
​- Jalan alla pehmeältä tuntuva poljin tai jarrujen reagoimattomuus paineeseen.
​- Rahina voi viitata palojen kuluneisuuteen
​- Vinkuva ääni taas osoittaa usein ettei jarru vapaudu kunnolla ja -satulaa kuuluisi tutkia
​- Tärinää tai ajoneuvon suuntautumista sivuun jarruttaessa.
​- Korkea käsijarru tai liikaa liikkuvuutta käsijarrun vivussa.
Mikäli huomaat mitään näistä olisi suositeltavaa olla meihin yhteydessä niin asentajamme voivat antaa neuvoja jarrujenkunnon tarkastamiseksi.

Tarvitseeko autosi jarrut huoltoa ja korjausta ?

Voit varata meiltä ajan jarruhuoltoon ja -korjaukseen ihan muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt