Määräaikaishuolto

Säännöllisesti huolletun auton tekniikkaa toimii luotettavasti ja sillä voi taittaa kilometrejä ilman mitään huolia. Teemme autohuollot ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin niiden valmistajien antamien ohjeiden mukaisesti.


Varaa aika ny​​​​t
Määräaikaishuolto

​Kaikille ja kaikenikäisille automalleille.


  ​Mukana valmistajan takuu.


  ​Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.


Auton määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

 Hyvä tietää

Palveluvalikoimaamme kuuluu kaikenlaiset moottorit bensiinistä, dieseliin ja sähköistä hybrideihin. Voit tarkastaa määräaikaishuollon ajankohdat autosi huoltokirjasta. Meiltä löytyy huoltokorjaamopalvelut ja paras mahdollinen tuntemus juuri sinun autoosi. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Määräaikaishuolto varmistaa, että voit aina luottaa käyttämääsi ajoneuvoon. Autoa pitäisi huoltaa vähintään kerran vuodessa ja raskas käyttö sekä korkea ajomäärä vähentävät miten usein sitä kuuluisi huoltaa. Huollon laiminlyönti voi herättää tarpeettomia epäilyksiä ja huolenaiheita. Turvallisuusnäkökohtien lisäksi asiantuntijan tarkastuksen laiminlyönti oikeaan aikaan saattaa tehdä autostasi vähemmän kuin täysin luotettavan. Kukaan ei varmasti tahdo jäädä tien reunaan odottamaan tiepalvelua, joten varaa määräaikaishuolto autollesi mahdollisimman pian.

Vaikuttaako auton huolto takuuehtoihin ?

Autonhuoltamisella on yhtä suuri merkitys niin uusille kuin vanhemmillekin autoille eikä määräaikaishuoltoa kuuluisi laiminlyödä vaikka auto olisi upouusi. Meidän korjaamolla huolto hoidetaan säilyttäen auton takuu hoitamalla kaikki valmistajan ohjeiden mukaisesti ammattitaidolla.

Onko aika viedä autosi määräaikaishuoltoon?

Voit varata meiltä ajan määräaikaishuoltoon muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt