Nelipyöräsuuntaukset

Autokorjaamo Nikunen Oy tarjoaa ammattitaitoiset nelipyöräsuuntaukset kaikkiin autoihin autonvalmistajasta riippumatta. Nelipyöräsuuntauksilla voidaan ehkäistä autonrenkaiden epätasaista kulumista ja tuoda ajoon vakautta.


Varaa aika ny​​​​t
Nelipyöräsuuntaukseen, jos

Rengas on saanut iskun


  ​Auto puoltaa


  ​Renkaat kuluvat epätasaisesti


Muista tarkistuttaa ohjauskulmat !

Tarkistutathan autosi ohjauskulmat asiantuntijalla vähintään kerran vuodessa, jotta ajosi sujuisi mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti. Jos ohjauskulmat ovat pielessä, eikä niille voi tehdä

 Hyvä tietää

Ajoneuvojen kasvavan elektroniikan käytön myötä vikojen diagnosointi ja korjaaminen on muodostunut monimutkaiseksi haasteeksi. Siksi onkin tärkeää valita elektronisen huollon palveluntarjoaja, jolla on asiantuntemus ja tarvittavat laitteet näiden monimutkaisten järjestelmien käsittelemiseen. Korjaamomme henkilökunta on erittäin taitavaa ja hyvin koulutettua sähköisessä vianhaussa, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin tällaisiin ongelmiin.

Tarjoamme paljon enemmän kuin pelkät peruspalvelut, kuten valojen vaihto ja sytytystulppien vaihto. Asiantuntemuksemme ulottuu syvälle ajoneuvojen elektronisiin järjestelmiin, ja pystymme diagnosoimaan ja ratkaisemaan haastaviakin ongelmia. Käytämme edistyksellistä diagnostiikkaa ja meillä on laaja kokemus sähköisestä vianhausta, joten pystymme paikantamaan ja korjaamaan ongelmia, jotka liittyvät piirilevyihin ja ohjelmistoihin.

Asiantuntijamme tällä alalla pystyvät tunnistamaan jopa sellaisia elektronisia ongelmia, jotka saattavat aluksi vaikuttaa epäolennaisilta. Olipa kyseessä selvä elektroninen tai sähköinen ongelma tai mysteerinen, vaikeasti paikannettava ongelma, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Anna meidän tutkia ja tarjota tarvittavat ratkaisut autosi ongelmiin.

Tiedämme, että sähkö- ja elektroniikkaviat voivat olla monimutkaisia ja huolta aiheuttavia. Kun luotat meihin, voit odottaa nopeaa diagnoosia ja selkeää viestintää siitä, mitä toimenpiteitä tarvitaan ongelman ratkaisemiseksi. Työ

Tarvitseeko autosi nelipyöräsuuntausta ?

Voit varata meiltä ajan nelipyöräsuuntaukseen ihan muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt