Tutka- ja kamerakalibroinnit

Autoissa nykyään on kaikenlaisia uusia antureita ja tunnistimia ja nämä mahdollistavat muun muassa mukautuvan nopeussäätimen ja kaista-avustimen toiminnan.


Varaa aika ny​​​​t
Tutka- ja kamerakalibroinnit

​Koulutettu ja kokenut kalibroimaan ADAS-järjestelmiä


  ​On monia huoltotoimenpiteitä minkä jälkeen kuuluu uudelleenkalibrointi


  ​Teemme tämän kaikkiin merkkeihin ja malleihin


Kameroiden ja tutkien kalibroinnit meiltä

Näitä kameroita ja antureita hyödyntää ADAS-järjestelmät ja tällaisilla varustetut autot vaativat erityishuomiota, jotta nämä ovat kalibroitu oikein järjestelmien turvallisuuden ja tehokkuuden takaamiseksi.

 Hyvä tietää

Tutka- ja kamerakalibroinnit ovat olennaisia ADAS-järjestelmien toiminnan varmistamiseksi sillä nämä järjestelmät käyttävät kameroita ja antureita havaitakseen ympäristön ja toimivat perustana monille kuljettajan avustusjärjestelmille kuten mukautuva nopeussäädin ja kaista-avustin. Kalibroinnin avulla varmistetaan, että nämä avustukset toimivat oikein ja tarkasti mikä on välttämätöntä turvallisuuden ja tehokkaan toiminnan takaamiseksi.

Meillä on käytössä Boschin DAS 3000 kalibrointi- ja säätölaite, joka takaa tarkan ja nopean kalibrointituloksen kaikkiin autoihin, mutta sen lisäksi olemme myös investoineet kattavaan valikoimaan erilaisia merkki ja mallikohtaisia säätötauluja.

Tarvitseeko autosi ADAS kalibrointia?

Voit varata meiltä ajan huoltoon ja kalibrointiin ihan muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt