Vikakoodien luku ja vianetsintä

Voimme paikantaa autostasi minkä tahansa vian ammattitaidolla. Bosch on kehittänyt suuren osan autosi eri komponenteista ja näin uskallammekin väittää olevamme mestareita autojen vianetsinnässä.


Varaa aika ny​​​​t
Vikakoodien luku ja vianetsintä

​Koulutettu ja kokenut käsittelemään ​          ​elektronisia ja sähköisiä ongelmia


  ​Selkeä selitys monimutkaisista vioista.


  ​Kaikenmerkkisille ja tyyppisille autoille


Ammattimainen sähköjärjestelmien vianetsintä

Autossa ilmetessä sähkövika tai jokin varoitusvalo syttyy, asiantuntijamme osaavat paikallistaa ja korjata autosi elektroniikan ja sähköjärjestelmien ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Apunamme meillä on Boschin laadukas testaustekniikka ja palvelumme kattavat myös auton latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän.

 Hyvä tietää

Käyttämämme diagnostiikka pystyy selviytymään lähes kaikista nykyaikaisista autoista. Sen kyky kommunikoida erilaisten moottorinohjausjärjestelmien kanssa ja saada yksityiskohtaista diagnostista tietoa on vertaansa vailla. Auton diagnostinen tarkistus on erityisen arvokas mottorin palamisongelmien tutkimiseen. Palamisprosessi on monimutkainen ja erilaiset tekijät vaikuttavat sen tehokkuuteen. Onneksi nykyaikaiset moottorinohjausjärjestelmät valvovat ja tallentavat tietoa, mikä mahdollistaa taitavien mekaanikkojemme tiedon analysoinnin ja mahdollisten ongelmien ymmärtämisen.

Usein kuski huomaa ensin miten moottorin varoitusvalo syttyy ja tietokonenäytössä näkyy epäselvä viesti. Siinä saattaa lukea vikakoodi, mutta ei se välttämättä mitään tarkoita ilman asiantuntemusta, jopa ammattilaiselle nämä ovat vain lähtökohta todellisen ongelmanluonteen selvittämiseksi.

Tarvitseeko autosi vikakoodinlukua ?

Voit varata meiltä ajan auton vikakoodien lukemiseen ihan muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaa n​​​​​​yt