Jarrujen huolto ja korjaus

Autonjarrujen on toimittava luotettavasti missä tahansa olosuhteissa ja me varmistamme tämän luotettavuuden asiantuntemuksella.

Autonlasit

Meiltä saa autonlasit korjattua tai vaihdettua helposti ja vaivattomasti kaikenmerkkisille autoille. Lasin rikkoutuessa kuljettajan näkökentän kohdalta tulisi käydä vaihtamassa tuulilasi.

Tutka- ja kamerakalibroinnit

Kuljettajaa avustavien järjestelmien väärinkalibrointi voi ohjata kuskin väärään esimerkiksi kaistalla pysyessä ja me voimme tarkistaa sekä kalibroida tutkat ja kamerat.

Akkutestit ja akut

Autamme akunhuollossa, latauksessa, ja kuntotarkastuksessa. Useimmat eivät ajattele akunkuntoa ennen vikatilaa, mutta me voimme tarkastaa sen veloituksetta. Tarvittaessa voimme vaihtaa sen ja hävittää

Vikakoodien luku ja vianhaku

Jos autossa ilmenee sähkövika tai varoitusvalo syttyy niin ammattilaisemme voi paikantaa ja korjata viat nopeasti ja tehokkaasti. Palvelumme kattavat mm. auton latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän.

Lisälämmittimien huolto ja asennus

Kylmänä aamuna on kiva istahtaa lämpimään autoon ja moottorin esilämmitys auttaa myös auton päästöjen vähentämiseen, moottorin kulumiselta ja lisää ajamisen taloudellisuutta.

Korjaamopalvelut

Autohuolto Nikunen korjaa kaikki autot merkistä riippumatta, valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. 

Tutustu palveluihin tarkemmin.

Pikalinkit

Tarvikkeet

Meiltä saa myös korkealaatuiset tarvikkeet kaikkeen autoiluun liittyvään.